Social

#accident rutier #accident tramvai #accident bucuresti

Accidentul de tramvai din Rahova, produs de o greseala umana

Regia de Transport Bucuresti a stabilit ca accidentul in care au fost implicate doua tramvaie ale liniei 41, respectiv 32, in cartierul Rahova, a fost produs dintr-o greseala umana.

Ancheta realizata de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 arata ca motivul producerii accidentului a fost schimbarea brusca a macazului, fara interventia vreunuia dintre vatmani, informeaza rtv.net.

Cele doua tramvaie circulau in sens invers, in momentul in care unul dintre ele a trecut cu doua osii de macaz si s-a rupt in doua. Accidentul nu a putut fi evitat.

In urma ciocnirii celor doua tramvaie in zona Sebastian din Capitala, 18 persoane au fost ranite, printre care si un copil de 11 ani. Ranitii au fost transportati la 6 spitale din Bucuresti, pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Acesta este cel de-al doilea accident grav de anul acesta in care sunt implicate tramvaie. La inceputul lunii mai, 3 tramvaie ale liniei 41 au fost implicate intr-un accident in Pasajul Lujerului. In urma acelui accident, apoape 100 de persoane s-au ales cu rani mai grave sau mai putin grave.

Sursa foto: rtv.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea