Social

#accident circulatie #tineri teribilisti #viteza peste limita

Accidente "la indigo" cu soferi teribilisti si iubite ajunse la spital

Trei accidente parca trase la indigo au fost produse pe sosele in noaptea de sambata spre duminica de tineri teribilisti dornici sa isi impresioneze prietenele.

Au incheiat "demonstratia" fie intr-un copac, fie intr-un stalp electric, iar fetele in loc sa fie cucerite de curajul teribilistilor au ajuns la spital, unele cu rani grave, informeaza ProTV.

Primul accident s-a petrecut dupa miezul noptii, pe strada Petre Ispirescu din Bucuresti. Soferul, care are permis de doar 38 de zile, a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de un stalp de pe marginea drumului.

Atat fata cat si soferul au suferit rani grave si au ajuns la spital in timp ce alti doi prieteni, care se aflau cu ei in masina, au fost raniti usor. Si in Sebes, un tanar de 21 de ani s-a oprit, sambata seara, cu masina intr-un stalp, dupa ce a calcat excesiv pedala de acceleratie . Cunoscutii spun ca baiatul imprumutase o masina puternica de la un prieten, ca sa isi impresioneze iubita.

Sofer de numai cinci luni de zile si, in plus, si cu cateva pahare de alcool la bord, a facut masina praf, iar fata a avut nevoie de urgenta de o operatie la bazin. Baiatul a ramas fara carnet , s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala si va avea de dat explicatii serioase prietenului care i-a dat pe mana autoturismul.

Un alt accident s-a produs si la iesirea din orasul Bistrita, unde un tanar de 20 de ani, care abia isi luase carnetul, a pierdut controlul masinii sale, dupa ce a derapat pe soseaua umeda. A distrus un panou, a rupt un pom si s-a rasturnat intr-un sant. Tanarul, impreuna cu prietena lui de 18 ani, pasagera din dreapta, au ajuns la spital cu lovituri la cap si coloana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea