Social

#petarde #revelion #accidente #spital

Accidente grave de Revelion din cauza petardelor. Un barat si-a pierdut un ochi, mai multi copii au ajuns la spital cu arsuri

Revelionul nu a fost lipsit de incidente. Din cauza petardelor s-au produs mai mult accidente, iar un barbat din Targu-Jiu a ramas fara un ochi din cauza unei petarde si se afla in stare grava la spital. Un alt barbat s-a ranit la mai multe degete de la o mana tot din cauza exploziei unei petarde. Un copil de trei ani, un adolescent si un adult au suferit de asemenea arsuri din cauza artificiilor.

 

„In total, au fost 12 prezentari la Unitatea de Primiri Urgente din data de 31 decembrie, ora 20.00, pana in aceasta dimineata la ora 8.00”, a precizat purtatorul de cuvant al spitalului din Targu-Jiu, scrie Digi24.

Aproape 500 de persoane au solicitat ajutorul echipajelor de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov in noaptea de Revelion, 367 fiind urgente de cod rosu si galben.

„A fost ca o noapte obisnuita, nu ca o noapte de Revelion. Este o scadere cu 10% a numarului total de solicitari fata de anul trecut”, a spus, sambata, dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti Ilfov (SABIF).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea