Social

#trecere pietoni #accident #masina corp diplomatic #femeie moarta

Accidentata mortal pe trecerea de pietoni de o masina a Ambasadei Austriei

O femeie a fost accidentata mortal pe o trecere de pietoni din Capitala de catre o masina cu numere de Corp Diplomatic (CD), care circula cu viteza. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni de langa Ministerul Culturii. Potrivit martorilor, in urma impactului, femeia a fost aruncata la o distanta de 15-20 de metri. Tanara a murit pe loc.

La volanul masinii se afla un director general din cadrul Ambasadei Austriei la Bucuresti. "Accidentul a avut loc in Bucuresti, in jurul orei 8:30. Tanara, in varsta de 23 de ani, traversa, pe trecerea de pietoni din fata Ministrului Culturii, de pe Soseaua kiseleff dinpre Piata Presei.

Masina este marca Skoda Octavia, cu numar de Cod Diplomatic (CD)", a confirmat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, christian ciocan pentru Ziare.com. In conditiile in care soferul este de nationalitate austriaca, Christian Ciocan a explicat ca se va stabili "statutul sau prin Ministerul Afacerilor Externe ". Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a mai declarat ca soferul avea alcoolemie zero.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea