Social

# autocar ars #46 de morti # imagini cutremuratoare #accident infiorator #bulgaria

ACCIDENT TERIBIL! 46 de morti dupa ce un autocar a ars complet pe o autostrada din Bulgaria! IMAGINI CUTREMURATOARE cu autocarul mortii

Un accident infiorator a avut loc pe o autostrada din Bulgaria. Un autocar plin cu pasageri a ars ca o torta. In timpul incendiului 46 de persoane dintre cele 57 aflate la bord au decedat. Printre victime sunt si copii.

 

Accidentul a avut loc in jurul orei 2:00 dimineata, intre Plovidiv si Edirne, la aproximativ 200 de kilometri sud-vest de Sofia. Autocarul care era inmatriculat in Mecedonia a lovit o balustrada si a luat foc. Potrivit primelor informatii, la bordul autocarului s-ar fi aflat, majoritar, persoane din Macedonia. Momentan nu se stie daca la bord ar fi fost si romani.

Din cele 53 de persoane aflate la bord, 46 au murit in autocar, arse de flacari. 7 dintre pasageri au reusit sa iasa pe geam si au fost transportati de urgenta la spitalele din Sofia cu arsuri severe.

Ministrul de Externe al Macedoniei de Nord, Bujar Osmani, a declarat ca autocarul se întorcea spre Skopje, dupa ce pasagerii fusesera în excursie în Istanbul.  

Ajuns la fata locului, ministrul bulgar de interne, Boyko Raskov, a declarat ca trupurile victimelor erau „complet arse”, relateaza BTV. “Imaginile sunt terifiante”, a adaugat Boyo Raskov.

FOTO: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea