Social

Accident produs de nepotul lui Gigi Becali, tinut la secret

Nu mai e un fapt neobisnuit ca numele fotbalistilor, fie ei de la echipe mici sau cu staif, sa fie alaturate unor accidente rutiere mai mult sau mai putin grave. Ultimul care si-a trecut numele pe lista celor care ar trebui sa aiba constiinta incarcata dupa ce au nenorocit oameni nevinovati e Teodor Chiacu, nimeni altul decat nepotul lui Gigi Becali. Tanarul de 21 de ani, fost fotbalist la Dinamo II si Steaua II, acum liber de contract , a intrat cu masina intr-un grup de 60-70 de muncitori care tocmai iesise din tura, de la o fabrica din cartierul bucurestean Pipera. Inexplicabil, Politia Capitalei a tinut secret acest caz deosebit de grav, care s-a produs acum sase zile.

In seara de 5 ianuarie muncitorii care lucreaza la fabrica de mobila Pinum ieseau din schimbul II. Vreo 60-70 de persoane s-au inghesuit in statia RATB Cil Pipera in asteptarea autobuzelor 112 si 135. Martorii spun ca dupa doar cateva minute de asteptare, un Ford Mondeo (B 42441 - 09/5) care venea dinspre Pipera cu viteza foarte mare a derapat si a intrat in grupul de muncitori. Bolidul a lovit multimea de pe trotuar cu partea dreapta spate, iar oamenii au fost aruncati care incotro, precum niste popice. Apoi, Fordul condus de nepotul lui Becali s-a proptit intr-un panou pentru reclame dupa ce vreo 40 de metri s-a rasucit necontrolat pe sosea. Doua din femei - Mihaita Maican, 55 de ani, si Georgeta Sasaiac, 52 de ani - au ajuns in stare critica la Urgenta, iar medicii sunt mai mult decat rezervati in privinta sanselor lor de supravietuire. Alte trei femei - din care una cu picioarele rupte - au refuzat sa se interneze, preferand ca multi alti raniti sa stea acasa.
(continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea