Social

#microbuz pasageri #accident grav #raniti #accident

Accident grav pe DN7! O persoana a decedat si alte 10 sunt grav ranite

Un cumplit accient a avut loc in aceasta dimineata pe DN7, in judetul Hunedoara. Un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu o autoutilitara condusa de un sofer machiar. In urma accidentului o persoana a decedat si alte 10 au fost ranite, informeaza mediafax.ro.

 

La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri, descarcerare, doua ambulante SMURD si doua autospeciale de la Serviciul Judetean de Ambulanta. In urma accidentului soferul maghiar a decedat. Pasagerii microbuzului au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului din Deva, in stare grava.

"Ajunse la locul interventiei echipajele de pompieri au constatat ca intr-o autoutilitara se afla incarcerat soferul, in varsta de 20 de ani, probabil decedat pe loc in urma accidentului. Din microbuzul de persoane pompierii SMURD au asistat medical zece persoane care aveau multiple traumatisme. Dintre acestea doar o victima este in stare grava", arata ISU Hunedoara, citate de mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea