Social

#accident grav #microbuz #accident

Accident grav! Microbuz cu 20 de persoane, implicat! Numerosi raniti

Un accident extrem de grav a avut loc in aceasta dimineata. O masina a derapat si a intrat pe contrasens lovind din plin un microbuz care transporta 20 de persoane. In urma accidentului mai multe persoane au fost ranite, dintre care doua sunt in stare grava.

Accidentul s-a petrecut in judetul Galati pe DN 25. in urma impactului, doua persoane din microbuz au fost ranite. Acestea au fost transportate la Spitalul de Urgenta din Galati pentru investigatii suplimentare, transportul fiind asigurat de o ambulanta care trecea prin zona, scrie mediafax.ro.

"Sunt doi raniti in urma accidentului de la Branistea. Ei nu au rani grave, au fost transportati la spital pentru investigatii. In mod intamplator, o ambulanta a serviciului nostru trecea prin zona si i-a luat pe cei doi, i-a transportat la spital. Ceilalti pasageri nu au avut nevoie de interventia medicilor", a declarat, pentru mediafax.ro, directorul Serviciului de Ambulanta Judetean Galati, Mihai Polinschi.

Momentan nu este cunoscuta cauza accidentului. Politistii fac verificari si incearca sa afle motivul producerii accidentului, carosabilul nefiind acoperit de gheata sau zapada. Ambii soferi au fost verificati cu aparatul etilotest, iar politistii au constatat ca nu consumasera alcool. In acest caz a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea