Social

#accident bucuresti #accident grav #accident #bucuresti

Accident GRAV in Bucuresti, in zona Obor! Cel putin 10 victime!

Un accident deosebit de grav a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei, 10:26, in zona Garii de Est, Obor, din Bucuresti! Doua microbuze de transport persoane s-au ciocnit ducand la ranirea mai multor persoane.  

 

In urma impactului cel putin 10 persoane au fost ranite. Printre victime se afla si unul dintre soferi, caruia i s-a facut rau la volan, ceea ce a dus la ciocnirea cu un alt microbuz.

La fata locului au fost trimise 8 echipaje SMURD, 2 echipaje de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov si echipaje de descarcerare, scrie Antena 3.

Victimele au fost transportate la 5 spitale din Bucuresti pentru a primi ingrijiri medicale. Potrivit primelor informatii starea acestora este stabila.

Se pare ca soferul de 53 de ani a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un alt microbuz, care era stationat pe partea dreapta a sensului sau de deplasare pe Sos Garii Obor, dinspre Str. Baicului catre Bd. Ferdinand. Soferul a fost grav ranit si transportat la spital. 

Ambii conducatori auto au fost testati cu cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Alte doua autoturisme care stationau au fost avariate in urma impactului. 

Traficul rutier este ingreunat in zona si se desfasoara alternativ sub indrumarea politistilor rutieri.

Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea