Social

#autobuz rasturnat # accident bihor #plan rosu de interventie #accident grav

ACCIDENT GRAV! Autobuz plin cu persoane, rasturnat pe DN 19! PLANUL ROSU de interventie, ACTIVAT! Minim 12 victime

Un accident deosebit de grav a avut loc in aceasta dupa-amiaza pe DN 19. Un autobuz plin cu persoane s-a rasturnat intre localitatile Valea lui Mihai si Curtuiseni, din judetul Bihor.

In momentul accidentului in autobuz se aflatu 23 de persoane. Sunt cel putin 12 victime, una dintre ele fiind in stare mai grava, aceasta fiind transportata de urgenta la spital. 

Pentru a gestiona eficient evenimentul, la nivelul judetului Bihor a fost activat planul rosu de interventie.

"Pentru gestionarea eficienta a evenimentului, la nivelul judetului Bihor a fost activat planul rosu de interventie. Actioneaza 2 masini de stingere, 2 echipaje de descarcerare, 1 autospeciala pentru transport victime multiple, 9 ambulante SMURD", a transmis IGSU, potrivit ziare.com.

Apelul la 112 a fost dat la ora 13:57. In momentul de fata mai multe victime sunt in curs de evaluare la locul accidentului. Toata sunt insa constiente si cooperante. Acestea urmeaza sa fie transportate la spital daca situatia o impune.

Primele evaluari facute de echipele medicale ajunse la fata locului arata ca cinci persoane sunt in „cod verde”, sase sunt in „cod galben” iar doua persoane sunt in „cod rosu”. Medicii le acorda primul ajutor. Se pare ca o persoana a fost prinsa sub autobuz.

Momentan nu se cunosc cauzele producerii accidentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea