Social

# morti bistrita #9 morti #accident microbuz #bistrita

Accident devastator, soldat cu 9 decese! Un microbuz a cazut in raul Bistrita

Un accident devastator a avut loc miercuri noapte. Un microbuz care transporta mai multe persoane a cazut de pe pod, in raul Bistrita. 9 persoane si-au pierdut viata si una singura a supravietuit accidentului.

"In microbuz se aflau 9 pasageri si soferul. Barbatul de pe locul din dreapta se pare ca a sarit din vehicul inainte de tragedie. Acesta a fost transportat la spitalul judetean Neamt", a explicat Adrian Rotaru, ISU Neamt, pentru stirileprotv.ro.

Se pare ca accidentul s-a produs din cauza unei defectiuni tehnice. Roata din stanga spate a autoutilitarei a cazut, iar soferul a pierdut controlul autovehicolului, potrivit prefectului judetului Neamt, Daniela Soroceanu.

Microbuzul, care nu era destinat transportului de persoane era condus de un tanar in varsta de 25 de ani. Acesta a decedat in urma accidentului. In masina se aflau persoane cu varste cuprinse intre 17 si 45 de ani, acestia fiind muncitori forestieri ce erau transportati de la Arad catre Savinesti.

Microbuzul implicat in accidentul rutier din noaptea de miercuri spre joi era inmatriculat pe persoana fizica, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Neamt, Elena Bulgarea.

"Imediat dupa producerea accidentului, o persoana a reusit sa iasa din apa. Se afla in stare de constienta si a fost transportata la spital. Pentru a putea actiona in apa canalului, s-a colaborat cu Hidroelectrica pentru sistarea uzinarii in zona", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

La fata locului s-au deplasat mai multe autospeciale de interventie. Astfel, din primele momente au fost mobilizate o autospeciala de stingere, o autospeciala de descarcerare, doua echipaje de prim ajutor SMURD, o autospeciala pentru victime multiple, o barca de salvare si doua echipaje medicale de la Serviciul Judetean de Ambulanta. De asemenea, a fost dislocat un echipaj de scafandri de la ISU Bacau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea