Social

#accident grav #morti #braila #accident

Accident cumplit! 5 persoane au murit pe loc VIDEO

Un accident teribil s-a produs in aceasta dimineata, in Braila. In timp ce mai multe persoane asteptau autobuzul in statie, un autotrism a intrat din plin in acestia. In urma accidentului 5 persoane au murit pe loc iar altele au fost grav ranite.

Teribilul accident s-a produs in jurul orei 6:30, pe Sos. Ramnicu Sarat, din Braila, in apropierea intersectiei cu Str. Comuna din Paris. Soferul in varsta de 27 de ani a intrat pe contrasens si a pierdut controlul.

Soferul a ramas blocat in interiorul masinii, pompierii intervenind pentru a-l descarcera. Acesta a fost transportat la spital cu rani grave. Acesta se afla la Unitatea de Primire Urgente, unde medicii intampina mari greutati pentru ca este obez si nu poate intra in Computerul Tomograf, pentru a-i fi facute investigatiile medicale necesare.

Din primele informatii reiese ca acesta nu consumase alcool, insa circula cu viteza peste limita admisa de lege.

"Accidentul a fost provocat de un sofer brailean in varsta de 27 de ani, care se afla la volanul unui Renault Megane inmatriculat in Bucuresti. Conducatorul auto circula cu viteza foarte mare si a pierdut controlul volanului, patrunzand pe contrasens si apoi pe trotuar, unde a lovit un grup compact de oameni. Accidentul s-a soldat cu cinci morti", a declarat inspectorul principal Cosmin serbanescu, de la Politia Rutiera Braila, potrivit realitatea.ro.

Potrivit infobraila.ro, soferul s-a mai prezentat la spital in urma cu aproape jumatate de an prezentand crize epileptice, acesta putand fi si motivul producerii accidentului.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea