Social

#club #minori #cezar preda

Acces interzis pentru minori in cluburi dupa ora 21:00?

Deputatul Cezar Preda lucreaza la o propunere legislativa care va interzice accesul minorilor in localurile publice dupa ora 21.00, de duminica si pana joi.

"Initiativa vine in urma sesizarilor, destul de multe ca numar, din partea parintilor, a profesorilor si a cadrelor medicale care confirma prezenta unui numar extrem de mare de minori in localurile publice, care se expun unui mod de viata neadecvat varstei lor", a explicat Preda, citat de Adevarul.ro.

Daca legea va fi adoptata, patronii de cluburi risca amenzi intre 500 si 1.500 de lei, in cazul in care permit accesul minorilor in cluburi neinsotiti de parinti sau de tutorele legal.

"Nu stiu, cred ca trebuia putin nuantata decizia. Acum, practic, se loveste si in imaginea noastra, a cluburilor, pentru ca suntem priviti ca niste formatori de delicventi . Am vazut ca in acest proiect suntem printre cei care oferim o viata nesanatoasa minorilor, atat din punct de vedere fizic, cat si mental ", a declarat managerul unui club cunoscut din Galati, citat de aceeasi sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea