Social

#trofeul splendens #acasa.ro #premiu

Acasa.ro a castigat Trofeul "SPLENDENS" pentru promovarea turismului romanesc

Portalul Acasa.ro a fost distins cu Trofeul "SPLENDENS" pentru promovarea si dezvoltarea turismului romanesc, in cadrul Galei Premiilor PressTour FIJET Romania.
 
Distinctia i-a fost acordata Georgianei Leanca, division coordinator pentru sectiunea de turism a portalului, care a fost nominalizata la categoria Agentii de presa/Internet a galei.

Georgiana Leanca a fost nominalizata la aceasta categorie alaturi de jurnalistii Liviu Iancu, de la agentia Mediafax, si Diana State, de la iturism.ro.

Trofeul "SPLENDENS" este fondat de clubul Presei de Turism din Romania si va fi decernat anual unor personalitati care s-au evidentiat in promovarea sau dezvoltarea turismului romanesc.

Cele 12 trofee oferite premiantilor se impart in doua ramuri: Presa de turism si Industria turismului. Pentru presa de turism se diferentiaza sase categorii: Televiziune, Radio, Cotidian, Agentii de presa / Internet, Periodice / Literatura turistica, Fotografie / Film. Categoriile Industriei turistice sunt urmatoarele: Industrie hoteliera, Travel, Restauratie, Transportatori , Invatamant profesional / Balneo si Turism rural.

Acestor premii li se adauga si Premiile de Excelenta pentru o activitate indelungata si de succes a unor personalitati remarcabile din turismul romanesc sau care au sprijinit turismul romanesc.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea