Social

#gheorghe hagi #academia de fotbal #ovidiu #academia gheorghe hagi

Academia secreta a lui Hagi

Cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor construieste in localitatea Ovidiu cea mai mare scoala de fotbal din Romania. Fostul mare fotbalist roman, Gheorghe Hagi, a decis sa puna bazele unei academii de fotbal , in localitatea Ovidiu, judetul Constanta.

Fostul selectioner al nationalei de fotbal refuza sa dea detalii despre aceast ambitios proiect, dar, conform apropiatilor sai, Hagi a cumparat deja terenul si se pare ca vrea sa inaugureze academia in primavara anului 2009, informeaza Cotidianul.

Conform spuselor lui Paul Peniu, citat de sursa mentionata, baza sportiva va avea trei sectii: o scoala de fotbal, o academie si un club de fotbal . Scoala de fotbal va antrena copii cu varste cuprinse intre 7-13 ani, academia se va adresa adolescentilor de la 13 la 18 ani, iar in cadrul clubului de fotbal vor fi antrenati tineri cu varste cuprinse intre 17 si 25 de ani.

Copii si adolescentii vor avea la dispozitie 10 terenuri de fotbal. Baza va mai cuprinde un hotel, un restaurant si o scoala, unde vor invata copii care vor fi selectati pentru fotbal. Gheorge Hagi a dedicat 20 de ani fotbalului, ca jucator profesionist, perioada in care a activat la 7 echipe de club totalizand 513 partide in care a marcat 237 de goluri.

Pentru echipa nationala, Hagi a evoluat in perioada 1983-2000, bifand 125 de partide in care a marcat 35 de goluri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea