Social

#politia romana #abuz #arest

Abuz flagrant al Politiei Romane

Politia Romana nu a ajuns inca la idealul de transparenta al unei institutii europeane. Politistii romani inca mai ridica oameni de pe strada si ii duc la sectie , fara nici o explicatie, incalcandu-le drepturile constitutionale.

Doi politisti au fost foarte deranjati de un tanar care a pozat masina lor parcata chiar in statia de autobuz. Incidentul a avut loc la Targoviste si tanarul a filmat intreaga discutie.

Acesta a fost ridicat de politistii care s-au simtit deranjati de faptul ca masina lor e pozata si urcat in masina de politie. Ei nu au vrut sa dezvaluie motivele pentru care il duc la sectie, dar atunci cand el a amenintat ca ii sunt incalcate drepturile, i s-a spus ca este dus doar pentru o declaratie.

La sectia de politie, ofiterii au incercat sa-l convinga pe tanar sa-si inchida telefonul mobil si sa le dea acumulatorul si sa invoce motive pentru care l-ar putea retine. Printre balbaieli, ei nu au reusit sa dea un motiv valid.

Afla concluziile raportului Politiei din Targoviste.

Urmareste inregistrarea video :

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea