Social

# Gregorian Bivolaru eliberat # Gregorian Bivolaru uramarire internationala #gregorian bivolaru

Abia eliberat, Gregorian Bivolaru este dat iar in urmarire internationala. Ce a facut si unde a fugit

Gregorian Bivolaru este dat in urmaire generala la doar o saptamana dupa ce a dupa ce a fost eliberat Penitenciarul din Bistrita.

Finlanda a emis un mandat de arestare in lipsa pe numele lui Gregorian Bivolaru, pentru trafic de persoane si acte sexuale cu un minor. Mandatul a fost primit miercuri de autoritatile romane, iar Bivolaru a fost cautat, politistii stabilind ca el a parasit tara in mod legal in data de 14 septembrie, la o zi dupa eliberare.

Judecatorii de la Tribunalul din Bistrita il considera reabilitat pe Gregorian Bivolaru, despre care cred ca nu mai reprezinta un pericol pentru societate, de aceea au luat decizia de a-l elibera.

In plus, magistratii spun ca faptele pentru care a fost condamnat - act sexual cu un minor - sunt vechi, de acum 13 ani. La randul lor, procurorii au fost de acord cu decizia de eliberare.

Pe de alta parte, pe 13 septembrie, imediat dupa eliberarea conditionata, Guru si-a declarat domiciliul la Sibiu. Potrivit surselor libertatea.ro, pe data de 14 septembrie a parasit Romania, prin Ungaria, la bordul unei masini si insotit doua persoane: o femeie şi un barbat.

Potrivit termenilor eliberarii conditionate, Bivolaru era obligat sa anunte ofiterul de probatiune care il are in supraveghere daca pleaca din tara si daca isi schimba domiciliul. El a luat legatura cu ofiterul imediat dupa eliberare, pe 13, si l-a asigurat ca va ramane la Sibiu. 

Gregorian Bivolaru a executat doi ani din pedeapsa de 6 ani pe care o primise. Asta dupa ce, timp de 12 ani, el a fugit de autoritatile romane. A plecat din tara dupa ce, in august 2004, a fost trimis in judecata. Gregorian Bivolaru a stat in Suedia, iar anul trecut a fost prins in Franta, de unde a fost extradat.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea