Social

# diete usoare #slaba #dieta #cura de slabire #regim

A slabit spectaculos dupa ce medicii i-au spus ca este prea grasa ca sa nasca un copil! Schimbarea este incredibila!

O tanara de 25 de ani, Rachel Reid, din Marea Britanie a hotarat sa slabeasca dupa ce medicii i-au spus ca este prea grasa ca sa mai nasca un copil.

Rachel s-a ingrasat foarte tare dupa nasterea primului copil. A ramas insarcinata si a doua oara, iar de data aceasta voia sa nasca in apa. Medicii i-au spus insa fara nicio ezitare ca acest lucru este imposibil, deoarece este prea grasa si ar putea ramane intepenita in bazin.

Revoltata la culme, tanara s-a hotarat sa slabeasca. Si-a schimbat rapid stilul de viata si a renuntat la gustari si snacksuri, inlocuindu-le cu fructe si alte alimente sanatoase. In cateva saptamani, au aparut si primele rezultate, care au fost destul de spectaculoase. In plus, tanara si-a dat seama ca legumele o ajuta foarte mult la arderea grasimilor. In scurt timp, Rachel s-a transformat totala, iar din grasuna umilita s-a transformat intr-o adevarata bomba sexy.

A slabit 45 de kilograme intr-un an de zile!  "Ma simteam groaznic si nu ma consideram deloc o femeie frumoasa pe cand era grasa", a declarat Rachel pentru The Mirror.

Rachel pastreaza si acum o fotografie de cand era plinuta pe care o priveste mereu, astfel incat sa se ambitioneze sa nu mai ajunga niciodata asa. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea