Social

A patruns in casa lui Beckham

Un barbat, bolnav psihic , care a incercat sa patrunda, duminica noaptea, in resedinta internationalului englez David Beckham, a fost arestat de politia britanica .

Barbatul, dupa ce a escaladat un zid de peste doi metri inaltime, a dat tircoale resedintei sotilor Beckham - denumita de presa britanica "Palatul Beckingham" - fiind apoi capturat de cinci agenti de paza.

In momentul incidentului, Victoria se afla acasa impreuna cu cei doi fii ai sai, Brooklyn si Romeo, iar David era in Spania, antrenindu-se cu Real Madrid.

Agentii de paza au precizat ca barbatul vocifera la adresa capitanului echipei Angliei. Politia a dezvaluit ca acesta avea asupra sa o bara de metal, o dalta si un recipient cu petrol. Intrusul a fost detectat de camerele video instalate pe proprietate, politia ajungind la locul incidentului cu un elicopter in doar citeva minute. Barbatul a fost arestat si supus unui interogatoriu .

Suspectul, in virsta de 38 de ani, a fost eliberat pe cautiune si trebuie sa se prezinte in fata comisariatului din Hertford, pe 24 septembrie.

Cotidianul britanic "The Sun" precizeaza ca intrusul avea asupra sa niste "hirtii ciudate si un praf alb, despre care se crede ca ar fi un drog".

"Victoria este speriata. Era doar cu copiii in momentul in care barbatul a patruns pe proprietatea sa. Spunea ceva despre David, dar vorbele lui nu aveau nici o logica. Infricosator era faptul ca individul avea un recipient cu petrol asupra lui. Nici Victoria si nici David nu stiu ce avea de gind sa faca, dar se pare ca avea ceva planuit. Stia exact unde se afla si incotro se indreapta. Intentiona sa produca pagube", a povestit un apropiat al sotilor Beckham.

Imediat dupa incident, Victoria Beckham si-a dus copiii la resedinta parintilor sai.

Resedinta familiei Beckham, in valoare de 7,5 milioane de euro, este situata Hertfordshire, in nordul Londrei. Potrivit cotidianului englez, cei doi soti au cheltuit o suma mare de bani pentru a perfectiona sistemul de securitate al casei, dupa tentativa de rapire a Victoriei si ai celor doi fii ai sai, in noiembrie 2002.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea