Social

# numar record de copii # nastere copii #mama eroina #cartea recordurilor #copii

A nascut 69 de copii! Povestea incredibila a unei mame care a intrat in Cartea Recordurilor

Copiii sunt o binecuvantare in viata oricrui on, insa pentru o femeie din Rusia, acestia au fost mai mult decat atat. Desi pare incredibil, aceasta a nascut 69 de copii.

Acest lucru se intampla la finalul secolului al XVIII-lea. Valentina Vassilyeva a fost sotia unui fermier din Shuya, Rusia, pe nume Feodor Vassilyev, a decedat la varsta de 76 de ani si a lasat in urma sa 69 de copii.

Vassilyeva a intrat in Cartea Recordurilor drept cea mai prolifica femeie din lume cu 27 de sarcini in urma carora a nascut 16 perechi de gemeni, 7 seturi de tripleti si 4 seturi de cvadrupleti, adica, In total, nu mai putin de 69 de copii.

Sotul acesteia, Feodor Vassilyev, a mai fost casatorit cu o femeie care i-a daruit inca 18 copii (sase perechi de gemeni si doua seturi de tripleti), acesta ajungand sa aiba, in total, 87 de copii.

Cazul a fost semnalat intr-o scrisoare trimisa autoritatilor de la Moscova, pe data de 27 februarie 1782 de catre reprezentantii Manastirii Sf. Nicolae, din Rusia, care au tinut evidenta tuturor copiilor nascuti de Vassilyeva.

"Pe data de 27 februarie 1782 a sosit, la Moscova, o informare de la Manastirea Sf. Nicolae cu privire la un taran, din localitatea Shuya, pe nume Feodor Vassilev care a avut 87 de copii, din doua casatorii. Prima lui sotie a adus pe lume, dupa 27 de sarcini, 16 perechi de gemeni, sapte seturi de tripleti si patru seturi de cvadrupleti. Cea de-a doua sotie a nascut sase perechi de gemeni si doua seturi de tripleti. Feodor Vassilev avea 75 de ani cand s-a facut constatarea si toti cei 82 de copii erau in viata", se arata in instiintarea mentionata mai sus, portivit kanald.ro.

 

Sursa foto: kanald.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea