Social

#vlad telea #club colectiv #chitarist #Goodbye to Gravity # incendiu colectiv #victime colectiv #morti colectiv

A murit Vlad Telea, chitaristul trupei “Goodbye to Gravity” ce concerta aseara in Club Colectiv

Incendiul din Clubul Colectiv a mai facut o victima! Vlad Telea, chitaristul trupei “Goodbye to Gravity” a decedat la spital.

Dupa ce a fost resuscitat de echipele de medici care au ajuns la fata locului, iar apoi transportat la spital, Vlad Telea a pierdut lupta cu moartea si s-a stins din viata, sustine romaniatv.net.

Pe pagina sa de Facebook curg mesaje emotionante si triste: „Vlad, inca sper sa nu fie adevarat! Nu poate fi adevarat! Sa te odihnesti in pace!” sau „Aseara, la evenimentul tragic din Bucuresti a murit si Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, cu care am copilarit verile, prin Pometea! Dumnezeu sa-l ierte!”, a scris un altul.

Vlad Telea devenise de doi ani devenise tatal unei fetite.

Conform ultimelor informatii, solistul si basistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Galut si Alex Pascu, sunt intubati la Spitalul Floreasca, dar se afla in stare stabila.

Formatia se afla aseara in Clubul Colectiv pentru lansarea noului album intitulat "Mantras of War".

"Am lansat impreuna albumul lor. Acest album care se lansa aseara era scos la Universal si urma sa fie distribuit de Universal. Pe baieti ii cunosc personal de mai mult timp, aveau o alta trupa inainte, Thunderstorm, si sunt aceeasi baieti, au schimbat doar vocalul, care acum este Andrei Galut. Ii stiam personal demult, acum s-a intâmplat sa ne reintâlnim si sa si colaboram. Aseara erau totusi pe scena", a mai declarat Vlad Busca, reprezentantul Universal Music Romania, pentru gandul.info.

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, este in stare grava la Spitalul Elias, cu arsuri si intoxicatie cu fum, fiind ventilat mecanic, dupa cum au declarat, pentru mediafax, rudele acestuia.

In urma incendiului produs vineri seara in Clubul Colectiv din centrul Capitalei si-au pierdut viata 26 de oameni, bilantul ajungand acum la 27 de morti. Alte 200 au fost ranite, 146 fiind internate in acest moment in 12 spitale din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea