Social

#femeia injunghiata #Nicoleta Botan #gradinita

A murit femeia injunghiata la gradinita de fostul sot!

Nicoleta Botan, femeia injunghiata vineri in curtea unei gradinite, a murit. Atacatorul, fostul sot, a lasat doi copii fara mama si, implicit, fara tata, deoarece asta va fi acuzat de omor si probabil va petrece ani grei dupa gratii. Intre fostii soti existau conflicte vechi, care fusesera aduse si la cunostina autoritatilor. 

Nicoleta Botan, femeia înjunghiată vineri într-o grădiniță din Sectorul 2 al Capitalei, a murit. Medicii au făcut toate eforturile pentru a-i salva viața, însă victima a decedat la spitalul Floreasca în timp ce era în sala de operație. În vârstă de 38 de ani, Nicoleta Botan avea doi copii minori.

Potrivit primelor informatii, barbatul a urmarit-o pe Nicoleta la gradinita unde aceasta lucra si a injunghiat-o de mai multe ori, dupa care a fugit. Lasata intr-o balta de sange, femeia a fost gasita in stop cardio-respirator de catre medici. 

Atacatorul, Marius Botan, a fost prins in scurt timp si in prezent este audiat de politisti. Barbatul a fost reclamat de fosta sotie pentru agresivitate, evacuat din apartament si primise chiar un ordin de restrictie. Teoretic, el nu ar fi avut voie sa se apropie la mai putin de 200 de metri de Nicoleta Botan. 

Sursa foto: paccert.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea