Social

#doliu in romania #doliu in lumea muzicala #a murit benone sinulescu #benone sinulescu

A murit Benone Sinulescu! Zi neagra pentru Romania!

A murit Benone Sinulescu! Indragitul artist s-a stins din viata in aceasta dupa-amiaza in locuinta sa, la vasta de 84 de ani.

Potrivit primelor informatii Benone Sinulescu ar fi suferit de pneumonie.  Artistul se afla internat de duminica in spital din cauza neumoniei, insa starea de sanatate a acestuia s-a inrautatit continuu. Artistul a decedat in aceasta dupa-amiaza in jurul orei 14:00. 

„Am ramas singura, era bine, ne bucuram, dar a facut o pneumonie de aspiratie si s-a dus, n-a vrut sa fie dus la spital, de frica, din cauza Covid-19.

A murit astazi, la orele 14.30, il ducem la o casa mortuara, la o firma, apoi de aici o sa-l ducem la Filarmonica, il vom inmormanta la Eternitatea.

El este in casa acum, in pat, asteptam firma mortuara sa vina, sunt distrusa de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el inapoi nimeni nu il mai intoarce!”, a declarat sotia lui Benone Sinulescu pentru impact.ro.

“Cu Benone ne-am intalnit, am fost la festivaluri, cel putin o data pe luna vorbeam la telefon. Acum cu cine sa mai vorbesc la telefon. Condoleante familiei. Imi pare tare rau. Sa te ierte Dumnezeu... imi pare foarte, foarte rau. Nu stiu ce sa mai spun. Vorbeam foarte des la telefon”, a declarat Laura Lavric in lacrimi, potrivit dcnews.ro. 

Benone Sinulescu s-a nascut pe 24 mai 1937 la Siriu, Buzau. A fost un cunoscut si indragit interpret roman de muzica populara. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu diversi interpreti de muzica populara printre care Irina Loghin. Dupa 1989, a abordat si stilul etno-dance si colaborat in acest sens cu formatia Ro-Mania.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea