Social

#programul litoralul pentru toti #oferte litoral #litoral 2012

A inceput programul "Litoralul pentru toti"

Programul "Litoralul pentru toti", editia de primvara-vara, a debutat ieri. Romanii care opteaza pentru acest program vor plati mult mai putin.

Astfel, pentru 6 nopti de cazare in perioada 7 mai - 17 iunie, turistii vor plati: 179 lei - la un hotel 1 stea, fara mic dejun; 209 lei - hotel 2 stele, fara mic dejun; 279 lei - hotel 2 stele, cu mic dejun; 379 lei - hotel 3 stele, cu mic dejun; 439 lei - hotel 4 stele, cu mic dejun; 549 lei - hotel 5 stele, cu mic dejun.

In plus, turistii beneficiaza si de un "voucher de atractii", prin care Consiliul Judetean Constanta le asigura intrare gratuita la Acvariu, la Muzeul de Istorie si Arheologie sau la Muzeul de Arta Populara.

Lista unitatilor care asigura cazarea precum si cea a agentiilor de turism care participa la progamul "Litoralul pentru toti" va fi postata pe site-urile Asociatiei Nationala a Agentiilor de Turism (www.anat.ro/minipreturi/litoral/), Asociatia Litoral-Delta Dunarii (www.asociatia-litoral.ro) si Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (www.fptr.ro).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea