Social

#cazare mare #litoralul pentru toti

A inceput “Litoralul pentru toti”. Cat te costa o saptamana la mare in septembrie

In perioada 28 august- 1 octombrie 2017, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) lanseaza programul “Litoralul pentru toti”. Preturile pornesc de la 159 de lei de persoana pentru sase nopti la un hotel de o stea, fara mic dejun, in sudul litoralului.

Lansarea acestei editii beneficiaza de tarife similare celor din editia de primavara 2017, anunta Mediafax.

Preturile programului “Litoralul pentru toti” variaza intre 159 de lei si 605 lei pentru un sejur de sase nopti, tarifele variind in functie de gradul de confort al hotelurilor, au anuntat patronatele din turism.

Tarifele maximale propuse pentru oferta speciala de sase nopti de cazare pentru o persoana, la hotelurile din zona Mamaia - Constanta - Eforie, sunt de 205 lei pentru hotelurile de o stea, fara mic dejun, 235 lei la 2 stele, fara mic dejun si 315 lei cu mic dejun, 265 de lei la trei stele fara mic dejun si 425 lei cu mic dejun inclus, 485 lei la patru stele si 605 lei la cinci stele, ambele preturi incluzand masa de dimineata.

Pentru sudul litoralului, in statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele maximale pentru editia de toamna a programului (sejur sase nopti/persoana) ajung pana la 159 lei pentru hotel de o stea, fara mic dejun, 179 de lei la doua stele, fara mic dejun, si 269 de lei cu mic dejun, 199 de lei la trei stele fara masa de dimineata si 329 de lei cu micul dejun inclus, iar la patru si cinci stele - 379 de lei, respectiv 469 de lei, sumele incluzand si micul dejun.

Pana in prezent s-au inscris in program zece hoteluri din toate statiunile de pe litoral (sapte hoteluri de doua stele si hoteluri de trei stele), care pun la dispozitie, in total, un numar de 840 de locuri. Pachetele vor fi vandute de agentiile de turism din toata tara.

Sistemul de vanzare a programului “ Litoralul pentru Toti” este ”primul venit, primul servit”.

Sursa foto: pixabay.com 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea