Social

#dieta #slabit #compromitere dieta #dieta femei

A fost descoperit momentul-cheie in care femeile isi compromit dieta

Cercetatorii au stabilit care este momentul in care cele mai multe dintre femeile care urmeaza o cura de slabire pica in pacat si mananca alimente "interzise". Vinerea seara, la ora 20.00, jumatate dintre cele care tin diete incalca regimul.

Nutritionistii britanici sunt de parere ca de vina este faptul ca saptamana de lucru s-a incheiat, iar femeile simt nevoia unei recompense. Ei au constatat ca 21% dintre femeile care tin dieta sunt tentate sa manance si ce nu au voie vinerea si sambata mai ales. Doar 2% dintre cele chestionate au spus ca si-ar incalca regimul in prima zi a saptamanii.

"Oricat de multa presiune punem pe noi in timpul saptamanii pentru a manca sanatos, pentru a pierde in greutate si a avea o silueta perfecta, bunele intentii dispar in weekend", spune specialistul in nutritie Helen Bond.

Zilele compromitatoare au un efect negativ asupra psihicului femeilor aflate in lupta cu kilogramele in plus.

Nutritionistii sunt de parere ca, daca te cantaresti in fiecare luni dimineata si daca te hidratezi foarte bine, poti sa stai mai usor departe de tentatii.

Sursa foto: workoutresources.com

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea