Social

#cursuri #Facultate de spionaj #detectivi particulari #tehnici de spionaj

A fost creata Facultatea de spionaj

Esti pasionat de domeniul serviciilor secrete si iti doresti sa devii detectiv particular? Acum poti urma chiar o facultate in acest domeniu, in Norvegia, prima tara din lume unde poti studia tehnicile de spionaj fara a face parte dintr-un serviciu national de informatii.

Pentru ca domeniul "intelligence" a devenit din ce in ce mai important si pentru mediul privat, iar tehnicile operative sunt folositoare nu doar pentru detectivi si spioni, dar si pentru specialistii in domeniul Business Intelligence din multinationale, norvegienii au facut primul pas in acest sens si au creat o facultate unde poti deprinde aceste tehnici de spionaj.

Aceasta este o facultate privata, care isi va deschide portile pentru primii cursanti in aceasta toamna si va functiona la Oslo, potrivit site-ului Norway Today.

Cursurile Facultatii de spionaj din Oslo vor avea o durata de trei ani si vor combina invatarea limbilor straine cu pregatirea de tip militar. Importante pentru inscrierea la aceasta facultate vor fi si cunostintele de istorie contemporana, dar si regionala.

Sursa foto: dli.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea