Social

#Bad Sex in Fiction Award #sex literatura #gala literara #The City of Devi

A fost aleasa cea mai proasta scena de sex din literatura in 2013

La gala Bad Sex in Fiction Award, aflata la cea de-a 21-a editie, organizata in fiecare an de revista britanica "The Literary Review", a fost recompensata cea mai proasta scena de sex din literatura in 2013.

Premiul i-a revenit scriitorului Manil Suri, pentru un pasaj erotic din romanul sau "The City of Devi", in care acesta descrie actul sexul prin utilizarea unor expresii precum "supernove care explodeaza" si "supereroi care zboara ca fulgerul".

Scopul acestui premiu a fost acela de a atrage atentia celorlalti scriitori asupra redactarii scenelor sexuale din literatura lipsite de esenta si de bun gust.

Chiar daca acest premiu a fost creat pentru amuzamentul comunitatii literare, Bad Sex in Fiction nu este un premiu pe care scriitorii spera sa il castige vreodata.

"Cu siguranta supernovele au explodat in acel moment, undeva, intr-o galaxie. Baraca a disparut si, odata cu ea, marea si nisipul - doar trupul lui Karun, intrepatruns cu al meu, a ramas.
Am trecut ca fulgerul, ca niste supereroi, pe langa Soare si sisteme solare, ne-am scufundat in bancuri de quarcuri si nuclee atomice. Intr-o celebrare a trecerii noastre pe langa cea de-a patra stea, statisticienii din lumea intreaga jubilau" sunt cateva dintre paragrafele scrise de Manil Suri in cartea sa.


Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea