Social

#majorare salarii bugetari #salarii bugetari #crestere salarii bugetari

A doua transa de majorare a salariilor bugetarilor va fi acordata in luna decembrie

A doua etapa de majorare a salariilor angajatilor din sectorul de stat va fi acordata in luna decembrie, a anuntat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Saptamana viitoare, Guvernul va decide printr-o ordonata de urgenta majorarea salariilor bugetarilor de la 1 iunie cu 8 procente, restul sumelor urmand sa fie acordate in luna decembrie.

Totodata, Executivul a hotarat in prima sedinta de la instalarea noului Cabinet, tot printr-o ordonanta de urgenta, stoparea incasarii de catre stat a cotei de asigurari de sanatate pentru pensii mai mari de 740 lei, perceputa pana in prezent in mod ilegal.

"Tot de la 1 iunie, in transe lunare egale cu ceea ce guvernele trecute au incasat gresit, vom incepe restituirea sumelor catre pensionarii cu pensii peste 740 lei. De la 1 iunie, in transe lunare, exact cum le-a fost luat de guvernele trecute, va fi restituit de Guvernul actual", a precizat Victor Ponta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea