Social

#soft #internet #twitter #utilizator faimos #creare personaj #gmail #followeri

A devenit unul dintre cei mai faimosi utilizatori de internet cu doar 68 de dolari

Santiago Swallow este unul dintre cei mai faimosi utilizatori de internet, cu aproape 90.000 de "urmaritori" pe Twitter, doar ca in realitate el nu exista.

Conturile pe retele de socializare, dar si pe celelalte medii online, precum Wikipedia sau site-ul personal, au fost create de inginerul Kevin Ashton, manager general la o firma de electronice si jurnalist, care a povestit, recent, cum a reusit sa faca celebru acest personaj, originar din Mexic, cu doar 68 de dolari.

Intr-un articol amplu publicat pe site-ul Quartz, Kevin a marturisit ca a creat acest personaj in doar doua ore. Acesta a declarat ca i-a generat numele intr-un soft care proceseaza cuvinte utilizate de scriitori. Apoi a setat un nivel mare de "obscuritate" a numelui si a bifat casuta "aliteratie", cerand generarea a 500 de nume de barbati. Numele a fost ales dintre 4 variante finale: Santiago Swallow, Alonzo Arbuckle, Leon Ling si Phil Portlock, dupa care i-a facut un cont de Gmail si unul de Twitter.

Urmatorul pas pe care l-a facut Kevin a fost sa cumpere 90.000 de "followeri" pentru suma de 50 de dolari, ceea ce a facut ca profilul de Twitter al acestuia sa apara in 48 de ore si sa fie urmarit in scurt timp de 100.000 de oameni inainte ca acesta sa fi postat ceva.

Sursa foto: santiagoswallow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea