Social

#muncitor #echipament de protectie #accident de munca

A cazut de la etajul 8 unde muncea fara echipament de protectie

Tanarul de 27 de ani care si-a pierdut viata miercuri cazand de pe un bloc din Bucuresti nu purta echipament de protectie si nu avea contract de munca .

Colegii care lucrau cu el spun ca nu au avut de ales. In vreme de criza, fara contract de munca, tinerii isi pun viata in pericol pentru a castiga un ban in plus.

Victima, un tanar din Vaslui, lucra alaturi de alti doi muncitori la repararea acoperisului unui bloc in cartierul 13 Septembrie. Schela cu care cei trei ridicau materiale s-a prabusit si l-a agatat pe tanar. De la etajul 8, muncitorul a cazut pe punctul termic al blocului, unde a murit pe loc, informeaza Stirile ProTV.

Administratorul blocului i-a intrebat pe cei trei angajati ai firmei de constructii daca au semnat protectia muncii si ei l-au asigurat ca da. Adevarul este insa ca muncitorii au fost trimisi la lucru fara nici un echipament de protectie.

Daca tanarul lucra la negru si a avut un accident de munca , patronul firmei este pasibil de o amenda consistenta dar si de dosar penal.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea