Ti-ai dorit vreodata sa intri in corpul unui barbat sau viceversa? Acum este posibil!

Social

#aparat #realitate virtuala #tehologie #schimbare corp #schimbare sexe #neurostiinta

Ti-ai dorit vreodata sa intri in corpul unui barbat sau viceversa? Acum este posibil!

Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa poti intra in corpul unui barbat sau viceversa, in corpul unei femei, acum poti avea aceasta sansa. A fost creat dispozitivul care ii ajuta pe oameni sa intre in corpul unei persoane de sex opus.

Acest lucru este posibil doar cu ajutorul unei realitati virtuale si a neurostiintei. Philippe Bertrand, un designer din Barcelona, a creat dispozitivul "The Machine To Be Another", care, iti ofera posibilitatea de experimenta cum e sa ai un corp de femeie ca barbat si vicersa.

Creatorul acestui aparat a explicat ca noul gadget este foarte important mai ales pentru intelegerea unor concepte precum sexismul, identitatea si prejudecata.

Pentru crearea acestui gadget, Philippe Bertrand a mai colaborat cu Gonzalez Franco, Christian Cherene si Arthur Pointea, specializati in inginerie electronica, design interactiv, neuroreabilitare si programare, potrivit adevarul.ro.



Sursa foto: relitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea