Social

#live pe facebook # accindet ungaria #romani morti #accident

9 romani morti in urma accidentului din Ungaria! Soferul facea un live pe Facebook

Un accident grav s-a produs marti dupa-amiaza pe o sosea din Ungaria. Un microbuz cu pasageri se indrepta spre Romania. Potrivit MAE, accidentul a avut loc pe drumul national 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre Romania.

In urma accidentului 9 romani si-au pierdut viata, printre care si soferul microbuzului. Martorii sustin ca in momentul producerii accidentului, soferul face un live pe Facebook.

Se pare ca soferul s-a angajat intr-o depasire riscanta si s-a lovit frontal cu un tir. Se pare ca victimele erau din satul Deaj, comuna Mica, judetul Mures, si se intorceau acasa din Slovenia.

"Conform ultimelor informatii obtinute in cursul noptii de echipa consulara mobila prezenta la fata locului, toate cele noua victime ale accidentului au fost identificate ca fiind de cetatenie romana. Trupurile neinsufletite au fost transportate la morga pentru efectuarea autopsiei.

Ministerul Afacerilor Externe va suporta costurile legate de repatrierea trupurilor neinsufletite din Fondul special de urgenta aflat la dispozitia ministerului.

Celula de Criza a MAE si echipa consulara mobila a Ambasadei Romaniei la Budapesta isi continua activitatea 24/7, in baza procedurilor standard aplicabile in astfel de situatii, pana la finalizarea tuturor demersurilor de repatriere a trupurilor neinsufletite.

Ambasada Romaniei la Budapesta este in contact permanent cu autoritatile locale si cu membrii de familie si acorda asistenta consulara, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupurilor neinsufletite.

Ministerul Afacerilor Externe transmite pe aceasta cale sincere condoleante familiilor indoliate.", transmite MAE intr-un comunicat oficial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea