Social

# 9 luni colectiv #alexandra furlea #supravietuitori colectiv #colectiv

9 luni de la #Colectiv. Imagini socante cu una dintre supravietuitoare

Amintiri socante la 9 luni de la incendiul din Clubul Colectiv. Una dintre supravietuitoarele dramaticului incident a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cutremuratoare. Alexandra Furnea a fost grav ranita in incendiu, insa a reusit sa scape cu viata. Alte 64 de persoane, tineri si nu numai, inclusiv membrii formatiei Goodbye to Gravity (exceptie solistul), nu au avut acelasi noroc. In memoria lor, Alexandra a postat imaginea cu ranile sale inca vizibile, pentru ca nimeni sa nu uite cauzele tragediei de la sfarsitul lunii octombrie.

Iata mesajul postat de Alexandra, alaturi de imaginea ranilor sale: "9 luni mai tarziu, o pereche de "aripi" piezise, care inca mai dor. 9 luni mai tarziu, nu s-a facut inca dreptate. Cei dragi care au pierit raman pierduti pentru totdeauna. Vinovatii nu au fost pedepsiti. 9 luni mai tarziu, un singur spital din Bucuresti se ocupa de recuperarea ranitilor. Restul s-au spalat pe maini si, in cel mai bun caz, au pastrat un ranit sau doi, ca sa nu bata la ochi. Desi se stie ca avem nevoie de proceduri specializate inca 2 ani dupa incident, in afara de cei de la Spitalul Militar si de doamna Cristina Gorgonetu (carora le multumesc din tot sufletul pentru grija si devotament), toata lumea (ma refer la institutii medicale) a renuntat sa mai lupte pentru insanatosirea noastra. Formatiile canta in continuare in conditii care lasa de dorit. Ce s-a schimbat dupa Colectiv?"

Tanara a tinut insa sa aduca si cateva multumiri:"As vrea sa ii multumesc si Luminitei Pantea, o terapeuta extraordinara care a muncit enorm ca sa ma "repare"...pana cand nu a mai putut sa faca asta, din motive care nu tin de ea"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea