Social

#8 martie #ziua femeii #calitati #semnificatie

8 martie – Ziua Femeii! Ce calitati au persoanele nascute in aceasta zi

8 martie este o zi importanta, iar despre persoanele nascute in aceasta zi se spune ca sunt foarte speciale. Ies usor in evidenta, indiferent ca este vorba despre imaginea lor, stilul de viata, exprimare si sunt considerate persoane nonconformiste.

 

Cu toate acestea, despre persoanele nascute in aceasta zi, desi reusesc sa se faca remarcate si sa-si exprime ideile, de multe ori acestea nu sunt ascultate, deoarece sunt considerate de cei din jur persoane rebele si instabile.

Despre persoanele nascute in aceasta zi sunt extrem de loiale, nu numai partenerilor de cuplu ci si locurilor de munca. Pot lucra in liniste in acelasi serviciu timp de mai multi ani fara sa iasa in evidenta in mod deosebit. La fel de bine pot juca rolul de stalpi ai societatii.

Totodata persoanele nascute pe 8 martie sunt inzestrate cu o putere de atractie magnetica. Ele sunt in stare sa exercite o putere aproape hipnotica asupra unor indivizi alesi, lucru care se datoreaza atat fortei mintii lor, cat si farmecului si intuitiei.

Sursa foto: noi.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea