Social

#locuinte executate silit #garsoniere #apartamente #locuinte #credite imobiliare

8.000 de euro, o garsoniera in Capitala. 3.700 de locuinte, la preturi-bomba

Romanii care nu si-au mai putut plati ratele la credite imobiliare au ajuns sa fie executati silit. Mii de astfel de proprietati au strans bancherii in ultimii ani!


Cinci mari banci publica pe site-urile lor  informatii despre scoaterea la vanzare sute de imobile executate silit.

In portofoliul celor mai importante cinci banci din Romania (BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen si CEC Bank)  se 3700 de case si apartamente executate silit.

„Este o afacere sa cum­peri un astfel de imobil exe­cu­tat silit, insa una care a devenit cumva un cerc inchis. Sunt foar­te multe persoane cumva abo­nate la aceste licitatii ale ban­cilor care sunt mereu la curent cu imobilele scoase la exe­cutare. Foarte greu cineva din exterior poate intra in aces­te exe­cutari“, a declarat, pentru ,,Ziarul financiar", Liviu Andrei, director executiv al bro­kerului de credite Alliance Finance.

Raiffeisen, al patrulea jucator din sistem, are cel mai ief­tin imobil scos la licitatie din Capitala din randul celor mai mari cinci banci. Astfel, o garsoniera cu o suprafata de 19 me­tri patrati afiseaza in prezent un pret de 8.000 de euro (360.000 lei). Imobilul este situat in apropierea statiei de metrou Piata Sudului.

Sursa foto: Hepta
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea