Social

#cadouri paste # cadouri familie #cadouri copii #clickshop.ro

(P) 7 oferte tari pentru cadourile de Paste, pe clickshop.ro

Cu clickshop.ro mergi la sigur nu doar cand vine vorba de calitatea produselor, pretul si transportul lor, ci si in privinta reducerilor substantiale si ofertelor de exceptie! Iepurasul este aproape, iar toti cei dragi au fost cuminti si merita cadouri moderne si de ultima generatie! Ai ocazia sa iei cele mai interesante produse si gadget-uri de pe clickshop.ro, la super preturi si oferte!

Iar daca nu ai banii in buzunar acum sau pana in apropierea Pastelui, nu iti face griji! Magazinul online clickshop.ro iti pune la dispozitie un sistem de 8 rate, fara dobanda, prin Card Avantaj, astfel incat sa nu strici bucuria celor dragi in ziua de Paste.

Descopera cele mai tari oferte si reduceri care sunt acum pe clickshop.ro si profita de ele pentru a-ti reinnoi aparatura electronica sau pentru a face cadouri apropiatilor!

1 Laptop HP

Daca esti in cautarea unui laptop nou sau vrei sa iti singur o bucurie, opreste-te din "alergatura" de pe un site pe altul si ramai conectat doar pe clickshop.ro, magazinul unde un astfel de gadget este la oferta, fiind redus la numai 1299.99 lei in loc de 1399.99 lei.

Ecranul este de tip LED de 39, 6" diagonala, hard-diskul de 320 GB, iar memoria de 4 GB. Ce poti sa iti doresti mai mult?




2 Camera foto Olympus

Iata un cadou apreciat de oricine, de la copil si pana la cel mai varstnic membru al familiei– o camera foto! Chiar daca majoritatea modelelor de marca sunt costisitoare, clickshop.ro iti pune la dispozitie aparatul Olympus VR-320 negru, extrem de avantajos, la numai 499.99 lei.

Un pret mic nu inseamna si o calitate indoielnica. Camera este dotata cu VR-320, care te ajuta sa faci filme HD si fotografii fantastice, dar de lauda si cu o combinatie unica de zoom optic super panoramic.




3 Camera video Full HD digitala Panasonic

Introdu fotografiile tale in noul univers Full HD cu ajutorul camerei video ultraperformante de la Panasonic.

Camera Full HD detine toate calitatile si dotarile unui gadget de ultima generatie si este pe clickshop.ro cu 20% mai ieftina, de la 1599.99 lei la doar 1269.99 lei. Iata o oferta de Iepuras pe care nu ai voie sa o ratezi!




4 Set de badmington RQ-44

A venit primavara, iar parcurile zumzaie iar a miscare si voie buna, fiind pline de vizitatori! Iarba a inceput sa creasca si sa creeze terenul perfect pentru o partida de badmington distractiva intre prieteni sau alaturi de familie.

Fa o surpriza celor dragi si cumpara-le de Paste un set de badmington pentru patru jucatori, cu palete, fluturasi, fileu, cadru robust palete, geanta de nailon cu maner, la pretul redus de 49.99 lei.




5 Lego City – Camion de Politie

Iepurasul trece si lasa cadouri mai intai copiilor si abia apoi adultilor. Asadar, tu, ca un ajutor de iepuras eficient ce esti, trebuie sa te orientezi prima oara spre umplerea cosuletului cu cadouri pentru prichindei.

Setul Lego City – Camion de Politie contine 3 minifugurine (2 polististi, 1 hot), 3 vehicule, catuse, lupa, lanterna, piese, lingouri, adunand in total 408 piese. Se gaseste la pretul de 169.99 lei, doar pe clickshop.ro.




6 Tableta Archos 80 G9 WiFi

Daca bugetul din aceasta perioada este destul de limitat, dar iti doresti din tot dinadinsul un gadget de ultima generatie sub forma unei tablete, atunci clickshop.ro iti ofera cea mai avantajoasa solutie.

Tableta Archos este dotata cu procesor de 1.2 Ghz, capacitate de stocare de 250 Gb, display Multitouch, sistem Android 3.2, retea WiFi, Bluetooth si o multime de alte caracteristici moderne de calitate, la un pret cat se poate de mic.

Tableta este redusa de la 1449. 99 lei la numai 1349.99 lei si este una dintre cele mai atractive oferte din magazinul online Clickshop.




7 Monitor LED Acer

Schimba-ti monitorul de calculator cu un model performant de la Acer -S221HQLDbd, cu diagonala de 21.5" si cu rezolutie Full HD.

Monitorul Acer iti ofera posibilitatea de a-l monta direct pe perete si de a-l transforma cu usurinta in TV, atunci cand faci pauza de navigat pe calculator.

Clickshop.ro iti face o propunere de nerefuzat si iti ofera performantul monitor la pretul de numai 489.99 lei, redus de la 529.99 lei.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea