Social

#autobuz #666 #satana

666 sau Satana, autobuzul de care se feresc toti soferii

Soferii autobuzului cu seria 666, poreclit cu numele Necuratului, povestesc cat de norocoasa e, de fapt, masina de care se feresc toti.

Soferul Florin Stanciu, conducatorul autobuzului DAF, cu seria 666, le da, ironic, cu tifla celorlalti colegi care i-au poreclit masina pe care a condus -o 13 ani " Satana " si care abia daca voiau sa-l inlocuiasca pe traseele 330 sau 335, cand era si el liber sau in concediu, scrie Evenimentul Zilei.

Se fereau toti ca dracul de tamaie, sau invers in cazul asta, sa se urce la volan, chiar daca masina, saraca, nu a avut nicio problema. Adica nu a patit nimeni nimic cand a condus-o. Asa spun toti soferii care au condus sau nu "fiara" ce a stat pana anul trecut in garajul RATB de la Pipera.

"S-a enervat seful cand i-a auzit. Si a intrat in ei. Le-a zis: 'Ori munciti, ori plecati. Ce-i cu prostiile astea? De superstitii va arde voua?' Si se duceau cu ea pe traseu. Ca, pana la urma, decat sa mori de foame, mai bine sa conduci 'Satana', nu?", isi aminteste razand Stanciu.

Florea, cum ii spun colegii, s-a despartit de "Satana" anul trecut, in martie, chiar daca o considera "cea mai norocoasa masina" pe care a condus-o. Cu doua luni inainte de a implini 13 ani de cand o conducea, a predat-o colegilor de la autobaza Ferentari . Pana atunci a facut cu ea aproape un milion de kilometri si niciun accident serios.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea