Social

60.000 de euro pentru Martin Tudor

Comisia pentru statutul jucatorului din cadrul FRF a decis miercuri ca Universitatea Cluj sa nu mai fie programata la partidele din Liga I pentru neplata datoriilor catre Martin Tudor, in valoare de 60.000 de euro.

Sanctiunea aplicata gruparii clujene este in vigoare pana la data certificarii efectuarii platii restante catre portarul Martin Tudor, care a parasit gruparea clujeana in pauza de iarna.

Conform regulamentului, daca Universitatea Cluj nu va face dovada platii datoriilor pana la ora meciului cu Gloria Buzau, de duminica, dincadrul etapei a XXX-a a Ligii I, formatia ardeleana va pierde meciul la masa verde cu scorul de 0-3. Pentru doua neprogramari consecutive la meciurile din Liga I, Universitatea poate fi retrogradata direct in Liga a II-a .

, presedintele gruparii din Cluj, spune insa ca nu se pune problema ca echipa sa sa nu fie programata la meciurile din Liga I, urmand ca pana vineri sa plateasca restantele financiare catre Martin Tudor. "Am fost informati de Comisia pentru Statutul Jucatorului referitor la decizia luata.

Noi am avut initial o intelegere cu jucatorul prin care acceptase sa renunte la aproximativ 15.000 de euro, insa lucrurile s-au schimbat. Nu avem ce face si vom plati banii pana vineri. Nu se pune problema sa nu fim programati la meciurile din Liga I", a spus Dobos.

Tot ieri, Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) a admis in parte recursul jucatorului Florin Lovin , formulat la adresa deciziei Comisiei de Apel din 10 aprilie, si a redus suspendarea fotbalistului de la sase la patru etape. Fotbalistul fusese sanctionat cu suspendare pentru patru jocuri si cu suspendare pentru doua jocuri, in sedintele Comisiei de Disciplina din 28 martie, respectiv 26 martie. In schimb, a fost mentinuta amenda de 6.500 lei.

In urma deciziei CAF, Lovin ar putea evolua inca de sambata, cu Otelul Galati, deoarece el a stat deja patru etape, la meciurile cu FC Vaslui, Dacia Mioveni, Gloria Bistrita si Universitatea Cluj.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a anuntat ca membrii Comisiei de Disciplina vor face anchete in cazurile presedintelui Poli Timisoara, Gheorghe Chivorchian, si finantatorului stelist Gigi Becali, despre care se spune ca ar fi intrat la cabinele echipelor lor, desi erau suspendati. "Au fost sesizate comisiile si cu siguranta vor analiza aceasta situatie. Se va face o ancheta si, daca se gasesc probe astfel incat comisia sa poata judeca aceste cazuri, se vor lua masuri. Nu stiu exact ce prevede regulamentul din punctul de vedere al sanctiunilor", a declarat presedintele FRF.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea