Social

# alegere carucior #carucior #nou-nascut

6 sfaturi utile pentru alegerea caruciorului potrivit nou nascutilor

Alegerea caruciorului potrivit pentru un nou nascut va face o mare diferenta in primele sale zile sau chiar in primele luni. Acesta poate asigura confortul necesar bebelusului dar te poate ajuta si pe tine, la buna desfasurarea a activitatilor zilnice alaturi de cel mic.

 

Utilele carucioare nou nascuti sunt obiecte pe care urmeaza sa le folosesti aproape zilnic, fie ca vorbim de plimbari scurte prin in parc sau la magazine, fie ca vorbim de calatorii lungi, in tara sau in strainatate. Iti vom prezenta mai jos 6 dintre cele mai utile sfaturi pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi caruciorul pentru bebelusul tau.

Cum alegem caruciorul perfect pentru un nou nascut?

Pentru a putea intra in posesia unor carucioare nou nascuti eficiente, tine cont de urmatoarele 6 sfaturi utile.

  1. Trebuie sa iei in considerare faptul ca bebelusul tau va fi nou nascut, astfel ca vei avea nevoie de un carucior potrivit pentru un copil ce nu isi poate sustine singur capul. Desi poti alege un singur carucior pe care sa il folosesti de la nasterea copilului si pana cand acesta invata sa mearga (asa numitele carucioare sport sau standard), de asemenea poti opta pentru schimbarea diverselor tipuri de carucioare, pe masura ce copilul inainteaza in varsta.
  2. Cati bebelusi vei avea? Fie ca vei avea un bebe, gemeni sau tripleti, exista carucioare pentru fiecare, fie ca va avea un singur scaun potrivit pentru a sustine mai multi copii, fie ca va avea doar un singur cadru cu mai multe carucioare lipite. Exista suficiente optiuni pentru gemeni sau tripleti.

  1. Unde planuiesti sa utilizezi caruciorul? Vei calatori mult cu bebelusul? Vei folosi caruciorul atunci cand iesi sa faci miscare, sa faci sport, sau il vei folosi doar pentru plimbari scurte si linistite prin parc si prin mall? E necesar sa iei in considerare proopriul tau stil de viata atunci cand alegi carutul perfect.
  2. Fa-ti temele. Cauta magazine online pentru a studia ofertele pe care le pun la dispozitie si modelele de carucioare existente. Intereseaza-te care este rata retururilor la modelul pe care l-ai ales. De asemenea, este bine sa te sfatuiesti si cu alti parinti, care au deja experienta in achizitionarea carucioarelor pentru copii. Daca vezi pe strada, la restaurant sau la mall o mamica cu un carucior care iti place, nu ezita sa ii ceri detalii despre alegerea facuta. Este posibil ca toate aceste lucruri sa se dovedeasca extrem de utile in luarea unei decizii potrivite.
  3. De ce functii ai nevoie? Ai nevoie neaparat de un carucior compact, sau unul ce include scoica auto, sau ai nevoie neaparat de unul cu manere ajustabile, cu scaun din materiale lavabile, cu scaun reglabil sau roti pentru diverse tipuri de teren? Ai nevoie de un carucior usor sau nu este importanta greutatea? Decide ce functii sunt absolut necesare pentru tine si familia ta.
  4. Ce functii ti-ai dori? Ce functii nu sunt absolut necesare dar ti-ar placea ca modelul de carucior pentru nou nascut pe care il vei alege sa le aiba? Poate iti doresti un anumit model, o anumita culoare.

De unde putem achizitiona caruciorul perfect?

Daca alegerea caruciorului perfect pentru nou-nascuti inca ti se pare dificila, intra aici si vei gasi nenumarate modele de carucioare, cu functii diverse si aspecte moderne.

Vei putea alege din magazinul online din mai bine de 5000 de produse pentru copii, de la carucioare, carucioare nou nascuti, scaune auto pentru copii, pana la mobilier pentru camera copilului si jucarii pentru acesta. Daca iti place ceea ce ai vazut si vrei sa le faci o vizita, showroom-ul se afla pe Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 181A, Sector 6, Bucuresti, iar programul este de luni pana sambata de la 10 la 18.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea