Social

#sex #comportament barbati #semne performante sexuale

6 semne bizare care iti dezvaluie cat este de priceput in pat

Rosul unghiilor, mirosul sau postura corpului sunt doar cateva dintre indiciile neobisnuite care tradeaza daca un barbat este sau nu priceput in pat.
 

1. Rosul unghiilor - barbatul care isi roade unghiile este pasional in pat si priceput in ceea ce face.

 

2. Mirosul natural al corpului - daca feromonii pe care-i emana mirosul corpului lui te excita, inseamna ca veti fi compatibili in pat.

 

3. Postura corpului - barbatul care sta drept este mai bun la pat decat cel care sta cocosat; denota incredere in sine si abilitati iscusite in obtinerea placerii sexuale.

 

4. Poliglotul - cu cat stie mai multe limbi straine, cu atat te va impresiona mai mult in dormitor; denota sarguinciozitate, astfel ca nu va ezita sa "munceasca" in pat, doar pentru a fi sigur ca te satisface.

 

5. Comportamentul la volan - daca este coleric si se enerveaza usor in trafic, este grabit in pat. Tinteste orgasmul, dar nu pune mult accent pe preludiu. Daca este pasionat de viteza, inseamna ca este jucaus, pasional si dornic de aventuri fierbinti intre cearsafuri.

 

6. Stapan de caine - daca are un caine, este genul de barbat care pune nevoile si, de ce nu, placerile celorlalti inaintea alor lui; astfel, nu va ezita sa munceasca inzecit doar pentru a te satisface in dormitor.

 


Sursa foto: Chrislipjournal.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea