Social

#ceasuri #watchshop.ro # watchshop #ceasuri watchshop #magazin ceasuri

(P) 6 rate si 0% dobanda! WatchShop te scapa de grija banilor!

Incepand cu luna Septembrie, cumparand orice produs de pe WatchShop.ro, ai pana la 6 rate cu dobanda 0%, daca alegi ca modalitati de plata cardurile de cumparaturi Visa sau Mastercard emise de Raiffeisen Bank.


Exista posibilitatea fie sa vii in showroomul din Str. Maximilian Popper nr 20, Bucuresti, sa ridici produsul si sa platesti in rate direct la POS, fie poti plati online direct de la calculatorul personal, selectand din cosul de cumparaturi optiunea “ Plata Online” cu cardul Raiffeisen, optand pentru plata a 1,2,3,4,5, sau 6 rate fara dobanda. Nimic mai simplu.

Livrarea produsului se face chiar in aceeasi zi daca esti din Bucuresti sau Ilfov si daca produsul are pe site marca “Il poti proba in Showroom “. Nimic nu este mai simplu decat sa faci un cadou comandat de pe WatchShop.ro.

Poti plati in 6 rate fara dobanda, ceasuri la preturi intre 78 ron si 7250 ron, cum ar fi Casio CLASIC LQ-139BMV-7ELDF la pretul de 89.99 ron, sau poti alege de exemplu Calvin Klein, modelul EXTENT K2R2M1C1 la pretul de 864 ron.

Platind in 6 rate fara dobanda prin Raiffeisen Bank, poti achizitiona chiar si marci elvetiene foarte cunoscute, cum ar fi Tissot sau Swatch. Modelul Tissot T-SPORT T014.410.16.037.00 PRC 200 Brown este la pretul de 1450 ron iar pentru modelul Swatch ORIGINALS LADY LK322G Menthol Tone Pink, vei plati 342 ron. Tissot si Swatch sunt in acest moment in promotie, avand aplicate reduceri de 10%.

Ceasurile Junkers si Zeppelin, pot fi achizitionate si ele in acelasi mod. WatchShop este importator unic al acestor marci produse in Germania cu mecanisme elvetiene.

Magazinul de ceasuri online WatchShop.ro va ofera pe langa o gama variata de branduri ( Emporio, Armani, Tommy Hilfiger, Guess, Orient, Junkers, Zeppelin, Vostok, Calvin Klein si multe altele ) si o serie de servicii cum ar fi: ambalare cadou, garantie internationala, livrare gratuita. In urmatoarele saptamani vom avea si posibilitatea de gravare a ceasului pe capac sau curea, in functie de preferintele clientilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea