Social

#Sanatate frumusete # Woman2Woman #feminitate #conferinta

6 motive sa participi la conferinta "Sanatate, frumusete, feminitate"

Woman2Woman.ro te asteapta, pe 16 aprilie, la cea de a V-a editie a conferintei "Sanatate, frumusete, feminitate". Iata 6 motive pentru care nu ar trebui sa lipsesti de la conferinta de sambata aceasta.

1. Poti participa GRATUIT la eveniment

Evenimentele organizate de Woman2Woman.ro sunt evenimente – cadou, gandite special pentru cititoarele revistei online si, in general, pentru toate femeile interesate de dezvoltare personala. Ne dorim ca toate femeile sa aiba acces la informatii care le pot face viata mai frumoasa si mai usoara, fara ca ele sa fie nevoite sa plateasca. Asadar, accepta cadoul nostru si vino, sambata, alaturi de noi.

2. Informatii utile si interesante

Fie ca e vorba despre sanatate, frumusete sau feminitate, speakerii invitati iti vor aduce informatii utile, pe care le poti pune in practica imediat. Vorbitorii din cadrul evenimentului au competente in domenii diferite, astfel incat informatiile de care vei beneficia sa fie cat mai variate si mai interesante. Vezi cine sunt speakerii, care sunt temele abordate si inscrie-te completand formularul din pagina evenimentului: //woman2woman.ro/conferinta-sanatate-frumusete-feminitate-16-aprilie-2016-editia-a-v-a/.

3. Atmosfera calda si prietenoasa

Evenimentele Woman2Woman.ro te aduc mai aproape de alte femei cu aceleasi interese ca si tine. De fiecare data, vei fi placut surprinsa de atmosfera prietenoasa si te vei simti ca acasa. Mai mult decat atat, poti veni insotita de o prietena sau de mai multe, insa nu uita ca si acestea trebuie sa se inscrie completand formularul din pagina conferintei. Deci ia-ti prietenele si participati impreuna la a V-a editie a conferintei „Sanatate, frumusete, feminitate”, de sambata, 16 aprilie 2016.

4. Evenimentul este moderat de jurnalista TV Dorina Florea (TVR)

Fermecatoare si mereu cu zambetul pe buze, Dorina Florea va modera evenimentul de sambata aceasta. Daca nu ai cunoscut-o inca, de-a lungul celor 3 ani de colaborare in cadrul evenimentelor Woman2Woman.ro, vino sa o intalnesti acum.

5. Participantele la conferintele anterioare iti recomanda evenimentele Woman2Woman.ro

Vezi ce spun cateva participante despre ultimul eveniment organizat de Woman2Woman.ro. Cateva testimoniale ale participantelor noastre gasesti aici.

6. Tombola si premiile nu vor lipsi nici la editia de sambata a conferintei „Sanatate, frumusete, feminitate”

Nici de data aceasta nu vor lipsi tombola, premiile si cadourile oferite de sponsorii evenimentului.

Informatii interesante, atmosfera prietenoasa si speakeri deschisi la intrebarile tale in cadrul unui nou eveniment-cadou oferit de Woman2Woman.ro. Asa ca nu mai sta pe ganduri, inscrie-te acum! Detalii, in pagina conferintei.

SPONSOR PRINCIPAL

SEOmark.ro

SPONSORI SECUNDARI

Himalaya Wellness, Grupul Editorial All, SIAN Books, Hotel Iaki Mamaia, CaraCris Cosmed, WorldClass Romania

PARTENER MEDIA PRINCIPAL

Acasa.ro

PARTENERI MEDIA SECUNDARI

Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, ECC Romania, Iubimsigatim.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8.ro, Mujer, PR2Advertising.ro, Ziare.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea