Social

#ajutor #imparte.ro #anunturi urgente #cazuri sociale

6 anunturi urgente pe Imparte.ro

Este perioada de inceput a anului in care cu totii ne gandim la rezultatele pe care le-am obtinut, la motivele de bucurie care ne-au permis sa mergem mai departe sau la cumpenele ce ne-au pus rabdarea si optimismul la incercare.

Unii dintre noi se bucura de incheierea unor contracte sau de castigarea unor sume de bani. Altii se bucura de noi membrii in familie. Si inca altii se bucura pentru simplu fapt ca au mai trecut un an plin de greutati si inca spera la ceva mai bun in noul an 2012.

In acest articol vom vorbi despre acesti “altii”, persoanele de pe Imparte.ro care se bazeaza in continuare pe binele pe care il pot oferi “ceilalti”, prin postarea de anunturi urgente . Iar acesti “altii”, pentru binele pe care il vor primi, vor darui ceva in schimb.

Iata care sunt cele 6 anunturi urgente pe Imparte.ro:

1 Ioan Marga

“Sunt din Galati, am 46 de ani, am avut un AVC cu semipareza acum 10 ani, acum am mai multe boli care din pacate nu sunt indeajuns de grave pentru a ma pensiona. In 2010 mi-am pierdut locul de munca si de atunci orice incercare de a ma reangaja nu a avut rezultat. Sunt singura, nu am copii si nicio alta modalitate de a ma intretine. Sunt pe cale de a mi se opri lumina si de a fi exectata silit de banca.

Doresc un ajutor banesc constant pentru care imi ofer serviciile de supravegere copii/batran fara handicap locomotor, spalat/ calcat rufe , masaj. Daca este cineva care ma poate ajuta, putem discuta ce pot face si va asigur de totala mea seriozitate. Va multumesc!.”

2 Loghin Elena

“Suntem o familie serioasa din judetul Botosani. Daca stiti un caz de o persoana care nu are unde sta si este foarte necajita si e pe drumuri, ajutati-o sa ne caute. Preferam o fata mai tanara si oferim serozitate maxima!“

3 Comanita Mihai

“Familie saraca, solicitam un adapost in jud Brasov sau orice forma de ajutor. Sunt 6 persoane in familie din care 2 copii de 2 si respectiv 3 ani si bunica acestora de 52 ani paralizata. Bunicul are varsta de 60 ani si nu gaseste servici. Au pierdut casa printr-o escrocherie , iar apoi au ramas pe drumuri. Nu au venit decat 500 lei din care 200 platesc chirie pe o camera cum nici nu crede cineva ca exista in sec. 21. Din restul de cca 300 lei, nici painea nu o pot asigura. Copii mananca coji de cartofi, stau intr-o camera neancalzita intr-un cartier de romi.

Daca cineva are posibilitatea de a-i ajuta, va rog nu ezitati. EI CU ADEVARAT AU NEVOIE URGENTA DE ORICE FEL DE AJUTOR. SE POATE VERIFICA. Eu sunt una din acele persoane care ii ajuta din rasputeri, dar nu suficient. Apelez la mila oricui, nu pentru bani, ci pentru orice forma de ajutor. Va multumesc din suflet”.

4 Ion Dragomir

"Donez un rinichi, am 41 de ani, fumator, dar numai in strainatate, desi sunt de origine roman. Grupa de sange este 01."

5 Raducan Nicoleta

"Va rog din suflet oameni cu inima daca puteti ajuta fam.Stancu din Bucuresti. Sunt cinci copilasi, cel mare are 13 ani, iar cea mai mica 4; doi din copii se duc la scoala. Acesti 5 copii minunati, stau impreuna cu mama lor, in doua camere reci si friguroase, o mancare calda nu au mai mancat de mult.

Acestia merg la biserica sa poata manca in ziua respectiva, tatal lor este in puscarie pentru furt. Ii puteti ajuta cu hrana, hainute, ce vreti si va lasa inima. Se afla in sectorul 3, Bucuresti, Str. Mihail Tarnoveanu, nr. 65, iar mama lor se numeste Stancu Ecaterina."

6 Constantin Petrici

“Ma numesc P Constantin si sunt din Brasov, am 30 ani, sunt insurat si am doi copii mici si locuiesc pe unde pot cu familia si copii. Cat timp am lucrat, am putut sa-mi intretin familia si copiii. De doua luni am ramas fara loc de munca, am mai gasit sa lucrez cu ziua, dar nu m-au platit si a trebuit sa plec si nu am gasit si am ramas fara bani si sunt tare dezamagit.

Daca se poate sa ma ajute cineva sa mi pot ridica si cumpara un loc sa pot sta cu familia si sa nu mai fiu dat afara si sa nu am unde sa stau, va rog din sufletul meu nici o data nu am apelat la nimeni dar am ajuns in starea asta de deprimare si de neajutorare si sunt la impas de a nu stie incotro s-o mai apuc si ce sa fac. Astept un raspuns si va rog sa-mi spuneti daca ezista vreo solutie pt cazul meu. Va multumesc din suflet. Cu drag, Constantin.”

Incurajam toti cititorii nostri sa acorde atentie fiecarui anunt urgent de pe Imparte.ro si sa ne lase un comentariu daca au ajutat pe cineva.

Citeste articolul pe Imparte.ro - Cum sa donezi inteligent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea