Social

#coalitie idee buna #pd-l #psd

59% dintre romani l-ar vota iar pe Traian Basescu

Coalitia de guvernare PSD+PD-L a fost o idee buna, considera 43% dintre romanii chestionati de Insomar , iar 59% dintre ei ar vota cu Traian Basescu la prezidentiale.

59% dintre romani au declarat ca daca maine ar fi alegeri in Romania ar vota cu Traian Basescu, 13% au raspuns ca ar vota cu presedintele Senatului, Mircea Geoana, iar 8% ar vota cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Doar 3% dintre romani il prefera presedinte pe Calin Popescu Tariceanu si tot 3% pe Theodor Stolojan. In ceea ce priveste coalitia de guvernare PD-L - PSD, romanii considera ca a fost o idee buna in proportie de 43%. 31% au declarat ca nu stiu daca este o idee buna sau nu, iar 26% au spus ca nu este o idee buna.

20% dintre romani considera ca o coalitie PNL-PD-L ar fi fost mai potrivita, 15% ar prefera ca la guvernare sa fie doar PD-L, 15% ar prefera o guvernare PSD, iar 7% ar fi preferat o coalitie PSD-PNL. In ceea ce priveste preferinta pentru partide, romanii prefera PD-L in proportie de 43%, PSD fiind pe locul doi cu un procent de 32%.

Se pare ca si premierul Emil Boc se bucura de incredere in randul romanilor, 48% dintre ei sustinand ca a fost o alegere buna ca premier, 9% spunand ca a fost o alegere foarte buna, iar 14% o alegere proasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea