Social

#disparute metrorex #masini municipalitate #sorin oprescu

50 de masini ale Primariei Bucuresti au disparut fara urma

Angajatii din Primaria Capitalei stau cu frica in san ca vor sari in aer din cauza unei firme neautorizate care le-a reparat centrala, iar 56 de masini din parcul auto al institutiei au disparut.

Edilul sef al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat marti a Consiliului General ca, acum cateva zile sase masini din cele 56 au fost descoperite la Metrorex, iar de 50 inca nu se stie nimic, informeaza Cotidianul.

"Fostul director de la transporturi (n.r., Gheorghe Udriste ) a dat cele sase masini, printr-un contract, metroului. De celelalte 50, nimeni nu stie nimic, vom incerca sa vedem ce s-a intamplat cu ele", a Oprescu. Masinile disparute sunt marca Logan si majoritatea au fost achizitionate acum trei ani.

Totodata, municipalitatea a aruncat pe fereastra 1,2 miliarde de lei vechi. In anul 2006, primaria a angajat firma Convan SRL pentru reabilitarea sistemului de incalzire a institutiei. Dupa finalizarea lucrarii, inspectorii au constatat ca firma angajata nu era autorizata de Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea