Social

# apelare servicii seo # servicii seo #seo

5 motive pentru care sa apelezi la servicii SEO

Internetul s-a dezvoltat si inca se dezvolta cu o viteza ametitoare. Nici bine nu apucam sa ne obisnuim cu un anumit concept, un anumit program sau cu un anumit site si deja apar schimbari la nivelul lor. In mai putin de douazeci de ani, am trecut de la folosirea internetului strict pentru a trimite emailuri la posibilitatea de a cumpara online aproape orice ne dorim. Spre exemplu, va vine sa credeti ca Youtube a fost infiintat in anul 2005? Ne-am obisnuit atat de mult cu el, incat avem impresia ca a fost fondat mai demult.

Conceptul de comert online exista deja de ceva timp, datorita tranzactiilor financiare online, insa primele cumparaturi online s-au desfasurat la inceputul anilor ‘90. Comerciantii au vandut unul dintre albumele lui Sting. Si in tara noastra, inceputurile comertului electronic sunt legate tot de muzica: primul magazin online romanesc comercializa CD-uri, in anul 1997. De aici si pana la ,,explozia” de magazine online, nu a mai fost decat un pas.

Si cu toate ca este mult mai comod sa comanzi online ce ai nevoie, unii oameni inca sunt reticenti. De ce? Din cauza unor comercianti care nu isi respecta clientii si fie nu le-au trimis niciodata produsele, fie au trimis produse care nu seamana deloc cu produsele comandate de catre clienti. In plus, foarte important este si aspectul magazinului online: daca nu prezinta incredere, vizitatorii vor parasi site-ul dupa cateva secunde.

Daca si tu detii un magazin online si vrei sa ai succes, trebuie sa stii ca nu este suficient sa iti faci reclama pe retelele de socializare ori sa rogi cunoscutii sa iti promoveze site-ul offline si online. Un magazin online de succes trebuie sa beneficieze si de Servicii SEO sau Optimizare SEO de la o firma de incredere, cum ar fi Doctor SEO.

Pe scurt, site-ul trebuie sa respecte cerintele de indexare, astfel incat in momentul in care potentialii clienti cauta produsul care ii intereseaza, sa poate ajunge si la site-ul tau. Nu esti convins ca ai nevoie de optimizare SEO? In continuare o sa iti dam cinci motive pentru care sa apelezi la servicii SEO.

  1. Iti va creste vanzarile. Chiar daca produsele tale au un pret competitiv, sunt calitative, poate chiar vinzi produse unicat, realizate de catre tine, vei observa ca nu este suficient. Comertul electronic nu seamana deloc cu cel fizic: nu ai un magazin la vedere, iar oamenii pot intra oricand doresc sa iti vada produsele. Gandeste-te ca pe internet, este ca si cand te-ai afla intr-o cladire imensa, cu multe etaje, fara lift, iar magazinul tau se afla la ultimul etaj. Cati clienti se vor incumeta sa urce scarile? Foarte putini sau chiar deloc.
  2. Iti va imbunatati aspectul site-ului. Primesti feedback negativ in legatura cu aspectul site-ului. Design-ul site-ului si rapiditatea incarcarii lui fac parte din optimizarea SEO, asa ca trebuie sa te ocupi si de acest aspect.
  3. Spre deosebire de publicitatea traditionala, optimizarea SEO este mai ieftina si are rezultate mai bune in timp.
  4. Site-ul tau va capata increderea oamenilor: magazinele online aflate printre primele pozitii ale rezultatelor cautarilor sunt mai bine vazute de catre potentialii clienti.
  5. Poti afla cine sunt clientii tai: ce varsta medie au, daca locuiesc in mediul rural sau urban si multe altele. Astfel, iti vei putea imbunatati serviciile oferite sau poti diversifica oferta de produse.

In concluzie, daca si tu detii un magazin online si rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor, apeleaza cu incredere la servicii de optimizare SEO!

Sursa foto: unsplash.com

Advertoria

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea