Social

# cadou sotie # cadou sot # cadou mama #idei cadou #cadouri craciun

5 idei de cadouri pentru toti oamenii importanti din viata ta

Fiecare Craciun vine cu intrebarea "ce ii iau lui...?", care, de multe ori, nici nu-si gaseste raspuns. Ca sa alegi cele mai reusite cadouri pentru toti cei importanti in viata ta, specialistii spun ca ar trebui sa ne concentram atentia in sens invers, plecand de la un cadou perfect si gasind apoi persoana potrivita pentru a-l primi. Iata si cateva idei:

Pentru cei indragostiti de dulciuri/bucatarie 

Ai un prieten/sora/sotie etc care incanta mereu cu delicatesele pe care le pregateste? Atunci ar trebui sa-i oferi ceva care ii va usura munca in bucatarie. Un set complet de ustensile de calitate sau o carte de retete de briose impreuna cu ingrediente si ustensile sau... lista este nesfarsita mai ales ca exista atat de multe magazine care ofera astfel de obiecte pentru profesionisti sau amatori. 

Pentru petrecareti 

Cu siguranta cineva in familie/gasca de prieteni are si titlul acesta. Ce ar fi sa-i oferi un cos cu bautura preferata, paharele potrivite si accesoriile necesare pentru servire? Sigur va fi un cadou de care isi va aminti cu placere si pe care il va folosi ori de cate ori are oaspeti. 

Pentru soarecele de biblioteca/e-books 

Moda cititului revine. Si mai ales a cartilor care miros a hartie proaspat scrisa. Asa ca poti cumpara o colectie de carti ale autorului preferat de cititorul inrait. Pentru mai mult efect, aranjeaza-le in forma de bradut. Doar trebuie sa intri in spiritul sarbatorilor, nu?

Pentru iubitorul de animale 

Un cos cu tot ce are nevoie pentru prietenul necuvantator: mancare gourmet, jucarii, boluri pentru hranire, un cos pentru dormit sau un plus... Idei sunt. 

Pentru cel mai stresat din gasca 

Poate este o tanara mamica sau un workoholic, cineva care are un job nou sau care este ingropat in rutina. Un cos cu produse de rasfat sau un voucher la spa, cadourile perfecte pentru acestia.

Foto:homegoods.com/hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea