Social

# baterii de cada rotunjite #baterii cada #baterii

5 baterii de cada rotunjite care vor arata foarte bine in orice baie

In momentul in care ati inceput reamenajarea baii (la bloc) sau construirea uneia (daca locuiti la casa) probabil v-ati pus intrebarea „cabina de dus sau cada?”. Este normal sa va ganditi care dintre variante vi s-ar potrivi mai bine, in functie de preferintele si de stilul vostru de viata. Unele persoane prefera dusurile rapide, atat dimineata cat si seara. Daca si voi sunteti la fel de practici, atunci ar fi bine sa alegeti o cabina de dus. Insa, daca adorati baile lungi, calde, relaxante, cu spuma parfumata sau coloranti de baie, automat veti alege o cada de baie, pe care o puteti folosi si pentru dusuri.

Iar daca aveti deja o cada sau intentionati sa montati una, urmatorul pas ar fi sa alegeti o baterie de cada care sa se potriveasca in totalitate cu designul ei. Sunt mii de optiuni in ziua de astazi, atat pentru cazi, dar si pentru bateriile de cada, asa ca aveti de unde alege. In primul rand, trebuie sa va hotarati asupra design-ului cazii: daca ati ales o cada dreptunghiulara, fara nici un fel de rotunjimi nici in exteriorul, dar nici in interioul ei, atunci alegeti o baterie de cada cu linii drepte. In schimb, daca ati ales o cada rotunda, ovala sau rotunjita, indreptati-va atentia spre baterii de cada rotunjite, care vor arata foarte bine.

Important este sa alegeti exact ceea ce va place si sa puneti accentul pe calitate. Nu faceti economie alegand cea mai ieftina baterie de cada, eventual cumparata dintr-un magazin care nu va ofera si garantie. Alegand o baterie de cada calitativa, dintr-un magazin de incredere, veti putea sta linistiti multi ani, pentru ca nu vor exista probleme. Si daca nu stiti ce fel de baterii de cada rotunjite sa alegeti, avem pentru voi cinci propuneri.

 

1. Daca aveti probleme cu temperatura apei si cu presiunea ei, va recomandam Ideal Standard CeraTherm 50 Baterie cada si dus termostatata. Aceasta o sa va ajute sa folositi apa la o temperatura si la o presiune constante, astfel incat cada sa se umple mai rapid, mai eficient, iar daca veti folosi bateria si pentru dus, sa nu mai pierdeti minute bune incercand sa potriviti temperatura apei.

2. Incercati sa economisiti cat mai mult spatiu in baie sau vreti sa va bucurati de un aspect cat mai ,,aerisit” al acesteia? Grohe Eurosmart Cosmopolitan Baterie cada si dus monocomanda cu montaj incastrat este ceea ce va trebuie.

 

3. O baterie cu aspect deosebit, parca venita tocmai din viitor este Grohe Grohtherm 2000 Baterie cada si dus termostatata cu tavita. Aceasta impresioneaza nu doar prin designul ei, dar si prin tehnologiile de care dispune.

4. Bruma Leaf Baterie de cada si dus cu montaj pe perete, auriu (sunrise) este o baterie care se monteaza pe perete, cu functie de economisire a apei si cu o functie care permite controlul precis al temperaturii si al jetului.

 

5.  Iar daca vreti o baterie apropiata de cele clasice, Kludi Pure&Easy Baterie de cada si dus monocomanda, alb, este pentru voi. Se remarca prin culoare (nu multe baterii sunt albe) si prin calitate.

Dupa cum puteti vedea, sunt multe optiuni de baterii de cada dintre care puteti alege. Suntem curiosi sa aflam care sunt preferatele voastre!

Sursa foto: germanquality.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea