Social

#Ziua Internationala a Serviciului Public #urban food #personal medical #donatii

400 de portii de "urban food" donate, de Ziua Internationala a Serviciului Public, personalului medical

Cu ocazia Zilei Internationale a Serviciului Public, au fost donate 400 de portii de mancare catre personalul medical de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes”. Donatiile facute de Comtim si Elit constau in specialitati gatite din carne de porc.

Comtim si Elit au donat astazi, cu ocazia Zilei Internationale a Serviciului Public, catre personalul medical de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes” din Timisoara, 400 de portii de specialitati gatite din carne de porc.

Infiintata in 2002 de Organizatia Natiunilor Unite, Ziua Serviciului Public este menita sa recunoasca activitatea celor aflati in slujba publicului in domeniile medicale sau sociale si care, de cele mai multe ori se regasesc in prima linie de reactie si raspuns la situatii care ameninta viata cetatenilor.

Mai multi voluntari Smithfield Romania au distribuit cadrelor medicale cele 400 de portii realizate din specialitati Comtim si Elit si pregatite cu sprijinul partenerilor de la Restaurantul Meat Busters din Timisoara, un reper al „urban food”-ului romanesc, castigatori ai premiilor «Truck of the Year, Best Sandwich and Public’s Choice”.

"Chiar de la inceputul situatiei generate de pandemia de COVID-19, Smithfield Romania a fost solidara cu personalul medical din linia intai din comunitatea din care facem parte. De Ziua Internationala a Serviciului Public, dorim sa ne aratam recunostinta fata de efortul zilnic al personalul medical si de asistenta, implicat in serviciul public de sprijin al celor aflati in nevoie, prin oferirea unei mese de pranz bogata in proteine, pregatita cu produsele noastre din carne de porc Comtim si Elit. Astazi, voluntarii Smithfield Romania au demonstrat ca proiectele de implicare comunitara de sprijin pentru sistemul sanitar au devenit prioritare si pentru angajati nu numai pentru companie", a declarat Cristina Bodea, Director Sustenabilitate, Smithfield Romania.

Aceasta actiune se inscrie in programul Smithfield Romania de sprijin pentru spitalele si institutiile medicale din Timisoara si din judetul Timis. In ultimii ani, inainte de situatia epidemiologica generata de virusul COVID-19, implicarea companiei a inclus donatii in valoare de 200.000 de euro, prin care a fost renovata o sectie a Spitalului de copii Louis Turcanu din Timisoara, precum si sprijin financiar pentru reparatii si achizitii de echipamente medicale pentru mai multe spitale din zona.

Recent, Smithfield Romania a facut donatii in bani si diverse echipamente medicale catre mai multe Asociatii si institutii medicale din judetul Timis in valoare totala de peste 430.000 lei.

Prin programul „Hrana pentru suflete”, Smithfield Romania a donat din 2009 si pana in acest moment aproximativ 120.000 kg de carne, oferind aproximativ 475.000 de portii catre 33 de fundatii si asociatii beneficiare din judetele Timis si Arad.

Actiunea voluntarilor Smithfield, prilejuita de Ziua Internationala a Serviciului Public a fost implementata la Timisoara cu sprijinul Fundatiei PRAIS.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea